Proizvodi Meni

Mystic Nails aplikacija koja može rešiti problem kašnjenja klijenata!

Da li ste tehničar za nokte koji se suočava sa problemom kašnjenja klijenata i nedolazaka? Evo rešenja!

Da li vaši klijenti često kasne? Imate li nedolazaka koji vas ne obaveste unapred?

Ovi problemi ne samo da su dosadni, već zapravo znače značajne finansijske gubitke. Imate lepa kućna (salonska) pravila, ali ona ne funkcionišu? Kartice za sastanke su beskorisne? Slanje SMS-a vašim klijentima unapred kako biste bili sigurni da ne zaborave na termin oduzima previše vremena i novca?

Nudimo vam rešenje sa aplikacijom Nails On Time kompanije Mistic Nails. Ova aplikacija vam omogućava da postavite automatske poruke podsetnika za sve svoje klijente na lak i brz način.

Podsetnici će se automatski slati na telefon vašeg klijenta u skladu sa vašim podešavanjem vremena. Stoga, možete biti sigurni da će vaš klijent dobiti podsetnik i sigurno znati za termin koji ima zakazan u vašem salonu.

Koje su prednosti za vas?

- Štedi mnogo stresa uzrokovanog kašnjenjima i nedolaskom.
- Štedi vam mnogo vremena i novca jer neće biti potrebe za ručnim slanjem tekstova podsetnika.
- Manje kašnjenja, manje nedolaska.
- Bolje upravljanje vremenom, efikasniji rad.

Kako se koristi?

1) Preuzmite aplikaciju i registrujte se kao TEHNIČAR ZA NOKTE.
2) Dajte svoj kod (kod dobijete na mail a takodje ga stalno imate i u aplikaciji) vašem klijentu i zamolite ga da preuzme aplikaciju i registruje se kao KLIJENT.
3) Podesite vreme podsetnika za svog klijenta: 48 sati, 24 sata, 2 sata, 1 sat. (Podrazumevano će dobiti sva četiri.) Nakon toga sistem će raditi automatski za svaki novi registrovani termin.

Sve ovo dolazi sa prijateljskim i lepim načinom komunikacije u pravcu vaših klijenata i stilizovanim devojačkim izgledom za Vas.

APLIKACIJU SKINITE OVDE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ezmegy.android.mysticnails

 

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !