Proizvodi Meni

Informacije o isporuci i plaćanju

Uslovi plaćanja -  unutar Republike Srbije

Porudžbine napravljene preko on-line prodavnice Mystic Nails Serbia se mogu platiti na dva načina :

. Plaćanje paketa prilikom preuzimanja od kurira je moguće samo u dinarima ,ukupan iznos koji treba da se plati uključuje cenu naručenih proizvoda, kao i troškove dostave.

2. Plaćanje preko računa banke (uplatnicom, e-banking, virmanski) .

VAŽNO : Molimo Vas da uplatu ne vršite dok vas naš operater ne kontaktira i potvrdi vašu porudžbinu.

Podaci za uplatu na račun :

Uplatilac : Vaše Ime i Prezime (naziv firme ukoliko plaćate sa firme)
Svrha uplate : Uplata predračuna br. (navesti broj narudžbine iz naslova potvrdnog maila koji ste primili)
Primalac : Mystic Nails d.o.o. , Vranjska 8, 11000 Beograd , PIB 107084762
Žiro račun : 170-30012404001-68 Unicredit bank ili 160-47467-08 Banca Intesa

Uslovi plaćanja -  van Republike Srbije

Ukoliko vašu porudžbinu želite da platite iz inostranstva to možete učiniti preko PayPal-a. Kada za dostavu izaberete neku od ponuđenih zemalja (Crna Gora, Bosna i Hercegovina ili Makedonija) u delu za plaćanje ćete dobiti opciju plaćanja preko PayPal-a. Nakon završetka vaše porudžbine sistem će vas odvesti na stranicu pay pal-a na koju je potrebno da se prijavite na vaš nalog pomoću mail adrese i lozinke i završite vašu transakciju. Ukoliko jos uvek nemate otvoren nalog na PayPal-u mozete ga vrlo jednostvno otvotiti ovde https://www.paypal.com/worldwide/ i povezati sa vašom platnom karticom. PayPal se smatra jednim od najsigurnijih načina plaćanja.

Uslovi isporuke - dostava unutar Srbije

Porudžbine urađene na web prodavnici Mystic Nails Serbia dostavlja ekspresna kurirska služba AKS. Paketi se dostavljaju radnim danima između 8.00 i 17.00 sati. Preporučujemo da kao adresu za dostavu navedete adresu Vašeg radnog mesta ukoliko u prethodno navedenom periodu niko ne može da primi paket na Vašoj kućnoj adresi. Kurir će pokušati da dostavi paket još jedanputa ako prva dostava nije uspešna (zbog lažne adrese ili ako navedeni primalac nije pronađen na datoj adresi). Porudžbina se dostavlja u roku od najviše 2 radna dana posle dobijanja imejla o potvrdi porudžbine. U slučaju da nešto nemamo na stanju od poručene robe, mi o tome obaveštavamo potrošača telefonom u roku od najviše 1 radnog dana posle dobijanja imejla o potvrdi porudžbine.

Troškovi isporuke - dostava unutar Srbije

Molimo Vas da vodite računa da navedete ispravnu adresu za dostavu prilikom registracije, pošto se poručena roba dostavlja na navedenu adresu. Troškove isporuke unutar Srbije iznose 282 DIN za svaku porudžbinu, osim za porudžbinu čiji je iznos veći od 3.000 DIN, pošto Vam u tom slučaju nudimo BESPLATNU DOSTAVU NA NAVEDENU ADRESU.

Plaćanje uplatnicom/Virmansko plaćanje : Potrebno je novac da uplatite na dole navedeni žiro račun banke** nakon što završite sa vašom porudžbinom i primite potvrdni mail sa listom proizvoda i tačnom sumom za uplatu.

VAŽNO : Molimo Vas da prilikom plaćanja (u odeljku svrhe plaćanja) navedete broj vaše narudžbine (broj narudžbine možete pronaći u naslovu mail-u koji primite) kako bi znali koju tačno narudžbinu plaćate. Nakon što novac legne na naš račun, istog dana paket će biti poslat na vašu adresu.

Podaci za uplatu preko računa :

** Žiro račun : 170-30012404001-68
    Primalac : Mystic Nails d.o.o. , Vranjska 8, 11000 Beograd , PIB 107084762
    Svrha uplate : Uplata predračuna br. (navesti broj narudžbine)
    Banka primaoca: Unicredit bank
 


 

 

 

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !